Tilbake til alle arrangementer

Scott Pilgrim vs. The World (Gratis visning på Driv)

  • Studenthuset Driv 6 Storgata Tromsø, Troms, 9008 Norway (kart)
Foto fra filmen Scott Pilgrim vs The World. Scott Pilgrim (Michael Cera) ser sjokkert ut, mens Knives Chau (Ellen Wong) og Ramona Flowers (Mary Elizabeth Winstead) står på hver side av ham med knuttnevene opp, klare for en kamp.

Et nytt semester står for tur. Vi inviterer til gratis visning av Scott Pilgrim vs. The World på Driv som en del av en heidundrende videospillkveld med Mario Kart turnering og konsert. Les mer HER.

Før visning presenterer vi programmet for høsten, samt gir early-bird priser på medlemskap. Vel møtt!

I Toronto møter vi den 22-år gamle bassisten Scott Pilgrim, som har begynt å date en 17 år gammel high school-elev ved navn Knives Chau. Dette forholdet fører til at han får tyn fra sine bandkamerater i indiebandet Sex Bob-Omb, hans homofile romkamerat Wallace og fra hans 18 år gamle søster Stacey. Plutselig en dag får Scott øye på Ramona Flowers, som er ny i byen. Hun er amerikansk, mystisk og bokstavelig talt drømmedama hans. Han blir hodestups forelsket i henne. De finner utrolig nok tonen, men det viser seg at Ramona også fører med seg en stor utfordring: For å bli sammen med Ramona må Scott bekjempe hennes syv onde eks-kjærester!

Scott Pilgrim vs. the World er en romantisk action-komedie som bobler over av energi og overskudd. Filmen er basert på en grafisk roman av Bryan Lee O’Malley, noe som passer svært godt med Edgar Wrights fartsfylte regi-stil. Rollebesetningen er full av kjente fjes, og alle skuespillerne takket faktisk ja til å spille rollene sine på nytt i den animerte oppfølgeren Scott Pilgrim Takes Off (2023)! Bruken av musikk, sømløse overganger mellom scener og kanskje spesielt bruken av spill- og tegneseriereferanser skaper et helt særegent uttrykk som gjennomsyrer filmen. Dette er med andre ord en unik filmopplevelse du sent vil glemme!

Visningen krever ikke medlemskap og er gratis for alle.

Bread makes you fat?

SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD
SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD
USA 2010
Regi: Edgar Wright
Medv: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans
Spilletid: 112 min
Språk: Engelsk (norsk tekst)
Aldersgrense: 12 år
Omtale: Lars Birgitsønn Vik

Trivia
Michael Cera brukte 33 forsøk på å treffe søppelbøtta med pakken fra Ramona når han kaster den bak seg, uten å se.

Tidligere arrangement: 19. august
Mario Kart LIVE (Film, spill og konsert på Driv)
Senere arrangement: 27. august
Shaolin Soccer (på Blårock)